Omplassering/Forvert

Av private grunner har jeg dessverre tatt en vanskelig avgjørelse og det er at Kennel Nuffiland ikke lengre skal forsette å være oppdretter av rasen Pomeranian.
Ønsker derfor å finne gode hjem til mine søte små.

Jeg har tisper i alder fra 7 mnd til 5 år og en hanhund på 1 år. Disse kan dere se under linken våre hunder og så Pomeranian. De gis ikke bort, men skal selges. Det vil selvfølgelig være ulike prisklasser i forhold til alder.
Alle er registrert i NKK, selges selvfølgelig med kontrakt, helseattest osv…

Alle hundene er fyll forsikret i Agria dyreforsikring som det er mulighet å overta, for da unngår man karensdager.

En kjøp av en hund må være nøye gjennomtenkt og skal ikke være et impulskjøp. Høres dette interessant ut send gjerne en mail til nuffiland@nuffiland.no eller ring for mer informasjon. Kun seriøse henvendelser 🥰

Les mer om det å være forvert her.

Det å være forvert skal jo fungere på samme måte som om hunden er sin egen. Sånn at vanlige utgifter som fór og veterinær må bekostes av forvert bortsett i fra det som har med avl å gjøre, forvert betaler veterinær forsikring til meg og jeg står for avl og livsforsikring, da jeg har noe som kalles flokkforsikring, som er et tilbud til oss oppdrettere.
Hunden står på meg til avtalen er ferdig og etter den er overskrives hunden over til forvert, som da må tegne sin egen forsikring og står da for alle kostnader som det er å ha hund.
Forvert betaler halv valpepris som man får igjen når avtalen er over. Dette fordi man kan jo havne i en situasjon hvor tispa eventuelt ikke kan få noen valper. Skulle noe sånt skje så har forvert fått en hund til halv pris og hunden blir da skrevet over til den.